Een lichtrijk ziekenhuis met veel aandacht voor de patiënt

14
mei 2019

Eind 2019 zal de nieuwe Clinique du MontLégia in Luik opengaan. Op Open Wervendag zal het ziekenhuis met 720 verpleegbedden in primeur de deuren openen en kan u een rondleiding volgen.

De nieuwe Clinique du MontLégia ligt op 10 minuten van het centrum van Luik en zal het hele zorgaanbod huisvesten: raadplegingen, ziekenhuisopnames en medische onderzoeken. Naast de 720 verpleegbedden zullen er ook 120 plaatsen voor daghospitalisatie zijn. Dankzij de lichtrijke ruimtes, de geavanceerde ziekenhuisapparatuur en de ergonomische en gezellige zorgomgeving, zullen zowel patiënten als zorgverleners zich er thuis voelen!

Hr 152 489 6135
Hr 152 489 6136

Met 5 verdiepingen verpleegeenheden, een gebouw voor de acute diensten en een panoramisch uitzicht over de stad Luik en omgeving is de clinique du MontLégia zeker een van de belangrijkste en mooiste werven die dit jaar nog bezocht kunnen worden. Ongeveer 400 mensen werken vandaag op deze grote werf in afwerkingsfase. In 2018 kwamen er circa 7.500 bezoekers naar de MontLégia-werf.

Op zondag 19 mei krijgt u een exclusieve rondleiding in de nieuwe kliniek met stops op de verschillende afdelingen, medisch-technische diensten en de logistiek. U kan het bezoek op uw eigen tempo afleggen. Bovendien kan u naargelang uw interesse kiezen voor een bepaald thema.