Het technisch bouwvernuft van de provincie Limburg

26
april 2017

Van zeer grote stadsprojecten tot de kleinere eengezinswoning. De werven in de provincie Limburg coveren de hele scope. De rode draad? Het technisch bouwvernuft!

Het nieuwe stadskantoor van Hasselt wordt ongetwijfeld dé eyecatcher van Limburg. Wat meteen in het oog springt, is de hoge, schuine wand van de nieuwbouw waarop een spiegel zal komen. Daardoor ervaar je het gebouw telkens op een andere manier. Tijdens Open Wervendag kan je helemaal naar het 7de verdiep en geniet je van een panoramisch uitzicht.

Stadskantoor Hasselt 2

Stadskantoor, Hasselt

Stadskantoor Hasselt 1

Stadskantoor, Hasselt

Op het Wetenschapspark in Diepenbuik bouwt de Confederatie Bouw Limburg aan een nieuwe bouwcampus, de spil van de Limburgse Bouwsector. Via virtual reality beleef je nu al hoe de afgewerkte bouw eruit zal zien. Bereid je voor op een trip naar de toekomst!

De inwoners van Hasselt zullen zich binnenkort nog een stuk veiliger voelen. Op de Veiligheidssite Campus H worden alle diensten, zoals brandweer, lokale politie, hulpcentrales en administratieve diensten samengebracht. BREEAM en LEAN zijn ook van de partij. Klinkt dat als Chinees? Kom dan gewoon langs op zondag 7 mei!

Brandweerkazerne Hasselt

Brandweerkazerne, Veiligheidssite Campus H, Hasselt

Politiekantoor Hasselt

Politiekantoor, Veiligheidssite Campus H, Hasselt