alertarrow-rightcheckclipboardclosePage 1dropdown-arrowsfacebookfavoritegluegoogle-plusinstagrampagination-leftpagination-rightsearchselectslick-arrow-righttwitteryoutube

Op Open Wervendag ontdek je vandaag de bouw van morgen

Meld u aan als bedrijf
Ook zot van de bouw?

De Open Wervendag is een imagocampagne van de Confederatie Bouw die op zondag 6 mei 2018 voor de 12e maal wordt georganiseerd. Met dit jaarlijkse evenement wil de Confederatie het vakmanschap in de bouw positief in de kijker zetten.  

De deelnemende bouwprojecten moeten “toon”-projecten/werven zijn die dit vakmanschap op Open Wervendag expliciet promoten.  

Bouwbedrijven aangesloten bij de Confederatie Bouw kunnen gratis deelnemen aan de Open Wervendag. Als initiatiefnemer van het evenement biedt de Confederatie promotiemateriaal 
(vlaggen, spandoeken, banners, wegwijzers, veiligheidsborden, …) aan de deelnemers aan en voert zij een nationale reclamecampagne enkele weken voor het evenement.

Lees meer info rond deelname in deze checklist. Inschrijven kan tot en met 17 maart 2018.

Thema

Innovatie
& vakmanschap

Op Open Wervendag etaleert de bouw haar innovatie en vakmanschap. Bezoekers nemen een kijkje achter de hekken en maken kennis met een sector vol toekomst!

Az St Maarten Mechelen
NL FR