alertarrow-rightcheckclipboardclosePage 1dropdown-arrowsfacebookfavoritegluegoogle-plusinstagrampagination-leftpagination-rightsearchselectslick-arrow-righttwitteryoutube
9000 Gent

Gebouw T van de HoGent: Hoogtechnologische en architecturale blikvanger

Een hoogtechnologische en architecturale parel als nieuwe thuishaven voor de studenten van de faculteit Mens en Welzijn.

Opengesteld door

Bezienswaardigheid

Je krijgt toegang tot alle verdiepingen van het nieuwe gebouw. De ontvangst gebeurt op de kelderverdieping. Via de grote binnenplaats met indrukwekkende draaitrappen ontdek je verschillende lokalen. Zit jij hier binnenkort les te volgen? Ook de elegante composieten lamellen zullen al op een van de gevels geplaatst zijn.

Type activiteiten

  • Begeleide rondleiding

Waarom bezoeken

Krijg een unieke blik achter de schermen van dit bijzondere gebouw. Hoe zal de nieuwe faculteit Mens en Welzijn eruit zien? Hoe worden de lamellen bevestigd aan de gevel? Een pientere bezoeker zal zien dat er bij een overspanning van 22 meter geen kolommen, draagwanden of dikke draagbalken voorzien zijn. Hoe kan dat? We leggen je het graag uit!
Ontdek ook hoe je in de toekomst kan meewerken aan de bouw van projecten als deze. Want misschien is een job in de bouw wel iets voor jou?

Praktische info

nl fr