alertarrow-rightcheckclipboardclosePage 1dropdown-arrowsfacebookfavoritegluegoogle-plusinstagrampagination-leftpagination-rightsearchselectslick-arrow-righttwitteryoutube
1600 St Pieters Leeuw

Kanaaltuinen: Innovatief woonproject

Kanaaltuinen is een innoverend project in Sint-Pieters-Leeuw. Een 1,5 ha groot park ligt centraal op het domein: een ware oase van rust met bomen en hagen, wandel- en fietspaden, zitbankjes en waterpartijen. Het aanbod is erg gevarieerd. De 1e fase biedt 22 woningen en 24 appartementen. In de 2e fase worden 44 appartementen en 47 woningen gebouwd. De woningen en appartementen zijn ruim, hebben een perfecte oriëntatie, een hedendaagse architectuur en zijn kwalitatief en duurzaam afgewerkt.

Opengesteld door

Bezienswaardigheid

We starten het parcours aan de afgewerkte woning, die een voorsmaak is van wat de beide fasen te bieden hebben.
Van daaruit bezoeken we een halfopen bebouwing die wind- en waterdicht is.
Vervolgens gaan we richting de urban villa’s (nieuwbouwappartementsblokken), waar we een appartement op de bovenste verdieping bezoeken met een mooi vogelperspectief op de site.
Het appartement bevindt zich in fase van afwerking.

Type activiteiten

  • Begeleide rondleiding

Waarom bezoeken

Kanaaltuinen beantwoordt aan het wonen van de toekomst, met een breed keuzepallet aan diverse woontypologieën en de nodige aandacht voor open ruimtes en groen.
Daarbij wordt uitgegaan van een combinatie van duurzaamheid en budgetvriendelijkheid, zonder het oog te verliezen voor mooie architectuur.
Het 1,5 ha groot park vormt de groene toegankelijke verbinding tussen fase 1 en fase 2.
Het project heeft een uitstekende ligging tov Brussel en is vlot te bereiken via het openbaar vervoer.

Praktische info

  • Populierenlaan 21, 1600 St Pieters Leeuw
  • ter hoogte van nummer 21
  • Routebeschrijving
nl fr