alertarrow-rightcheckclipboardclosePage 1dropdown-arrowsfacebookfavoritegluegoogle-plusinstagrampagination-leftpagination-rightsearchselectslick-arrow-righttwitteryoutube
1840 Londerzeel

Gloednieuw sportcomplex en sportieve ontmoetingsplaats "Sportoase De Lijster"

Na meer dan 45 jaar wordt het zwembad van Londerzeel niet alleen grondig gerenoveerd maar ook flink uitgebreid met heel wat functionaliteiten. Zo kan je er, naast het oorspronkelijke 25m-bad, terecht voor een recreatiezone met nieuwe glijbaan, een peuterzone en spraypark, een instructiebad met beweegbare bodem en een wellnesszone. Ook een fitnessruimte, gevechtssportenzaal, 2 zalen voor groepslessen en een brasserie worden voorzien.

Opengesteld door

Bezienswaardigheid

Ontdek in exclusieve avant-première het nieuwe sportcomplex in opbouw en bekijk de nieuwe structuren en ruimten die klaarstaan, zowel in het gerenoveerde gebouw als in het nieuwbouw gedeelte. Volg de contouren van de recreatiezone en maak kennis met de moderne bouwtechnieken die op de werf gebruikt worden. Ook de opbouw van de nieuwe sporthal kan je vanop de eerste rij meemaken.

Waarom bezoeken

Heb jij als kleine uk nog leren zwemmen in het oude zwembad? Kom dan gerust herinneringen ophalen en ontdek meteen wat de toekomst brengt. Maak bovendien kennis met de Sportoase-mascotte ! Deel je mooiste foto met hem en win een leuke prijs. Tenslotte kan je ook genieten van heerlijk streekbier en smakelijke catering. Kom nu al de sfeer opsnuiven in de nieuwe place to be in Londerzeel!

Praktische info

nl fr