alertarrow-rightcheckclipboardclosePage 1dropdown-arrowsfacebookfavoritegluegoogle-plusinstagrampagination-leftpagination-rightsearchselectslick-arrow-righttwitteryoutube
2100 Deurne

Het Vliegertje: kleuter- en basisschool en sporthal

Onderwijs in de toekomst vraagt om een schoolinfrastructuur die ook na de schooluren kan worden gebruikt. Het Vliegertje voorziet in een volledige basisschool, een kleuterschool én een sporthal. Er is een brede inkomzone die ook gebruikt kan worden als een aangename overdekte speel- en ontmoetingsruimte. Opvallend is dat ook de gangen en andere circulatieruimtes zo ontworpen zijn dat ze gebruikt kunnen worden als polyvalente ruimtes waar ook les kan worden gegeven.

Opengesteld door

Bezienswaardigheid

Ontdek in exclusieve avant-première de school van de toekomst. Via de brede inkomhal neem je een kijkje in de gloednieuwe kleuterklasjes om je dan te laten imponeren door de indrukwekkende sporthal die maar liefst twee verdiepingen beslaat. Nadien krijg je niet alleen een mooi zicht geserveerd op de klassen van de lagere school, je ontdekt ook hoe de spannende speelplaats met unieke activiteiten vorm krijgt.

Waarom bezoeken

Zit jouw kleine uk bij Het Vliegertje op school? Ontdek dan samen het nieuwe gebouw met de vele mogelijkheden. Ook buurtbewoners krijgen een goed zicht op de werf die in september de eerste leerlingen ontvangt. Bovendien kan je in de ruime refter op het einde van de wandeling genieten van een hapje en een drankje. Kom nu al de sfeer opsnuiven in deze unieke school!

Praktische info

nl fr