nl | fr

Mechelen: Thomas More

Zandpoortvest 60, 2800 Mechelen
Schoolinfrastructuur

AB-Eiffage renoveert en breidt Campus De Vest van Thomas More uit, met een focus op verbinding, vergroening en technologische innovatie. De vernieuwde campus omvat 4 grote aula's, 1 groot leercentrum, een studentenrestaurant, 11 flexibele leslokalen, projectruimtes en een volledig uitgeruste fietsenstalling. Een centrale foyer wordt de ontmoetingsplek voor de studenten. Duurzame en energiezuinige systemen, zoals zonnepanelen en hemelwaterrecuperatie zijn een integraal onderdeel van het project.

Van :

Bezienswaardigheid

Tijdens het bezoek aan onze werf krijg je de kans om de verschillende delen van dit project te ontdekken. Zo hebben we blok C reeds afgewerkt, waarna de focus nu ligt op de binnenafwerking van blok D en blok A. Ook in blok B zijn de werken nog volop bezig. In het nieuwe deel van blok B werken we momenteel aan de gevel en in de bestaande toren zijn we bezig aan de staalstructuur van het dak, alsook de voorbereiding van technieken.

Niet te missen

Als je langskomt krijg je niet enkel de unieke kans om onze werf van dichtbij te ontdekken, maar ook om meer te leren over het gebruik van innovatieve en duurzame technieken in de bouwsector. Bovendien staan onze AB'ers die dag klaar om jou te begeleiden, vragen te beantwoorden en samen een drankje te drinken met zicht op dit knappe project.

Praktische info

  • Zandpoortvest 60, 2800 Mechelen
  • Huisdieren toegelaten
  • Parking beschikbaar
  • Grote hoogtes
  • Routebeschrijving

Werven in de buurt

Grote werken/infrastructuur
Virtuele werf