Bijna Energieneutrale villa op maat van de bouwheer

Hoberg 14B, 2350 Vosselaar
Energiezuining wonen

Maatwerk nieuwbouw BEN-woning met Arkana Deze vrijstaande villa in Vosselaar is ontworpen volgens de principes van levenslang wonen. Dankzij de oriëntatie naar het noorden kan de woning achteraan volledig worden opengewerkt. Zo wordt een maximale connectie met de tuin mogelijk en kan het nodige licht de woning toetreden. Hier is ingezet op een optimale relatie tussen de verschillende functies die resulteert in een open grondplan.

Van :

Bezienswaardigheid

Deze woning is in opbouw fase, ideaal om kennis te maken met onze werkwijze, alsook de opbouw met een houten skelet. CLT is ook mogelijk, maar wordt niet toegepast bij deze woning.

Niet te missen

U wordt rondgeleid door de bouwconsulent of architect, krijgt een woordje uitleg over het concept, alsook de werkwijze van Arkana. Iedere woning wordt ontworpen op maat van de bouwheer, met een onbeperkte keuzevrijheid in de architectuur alsook in keuze van materialen. Wilt u een unieke woning op maat van uw wensen en mogelijkheden, kom dan zeker kennismaken!

Opgelet

Ook op zaterdag 25/05 stellen we deze woning open, echter enkel mits voorafgaande afspraak via info@arkana.be. Zondag 26/05 kan u de woning vrij bezoeken, zonder afspraak.

Activiteiten

U bent van harte welkom om deze villa in opbouw te bezoeken. Onze bouwconsulenten en de architect zijn aanwezig om u rond te leiden, en te laten kennismaken met energiezuinig bouwen op maat van u als bouwheer. Iedere realisatie is uniek, en volledig afgestemd op de leefwijze, wensen en mogelijkheden van de bouwheer. Dit met een volledige architecturale vrijheid alsook een onbeperkte keuze in materialen en afwerking.

Praktische info