Woning in houtskeletbouw

A La Voie d'Ochamps , 6800 NEUVILLERS
Energiezuining wonen

Zeer energiezuinige houtskeletbouw.

Van :

Bezienswaardigheid

Tijdens je bezoek aan deze eengezinswoning krijg je een huis te zien in de ruwbouwfase, waarbij de opbouw nog zichtbaar is op het moment van je bezoek, zodat de houtskeletbouwtechniek geen geheimen meer voor je heeft.

Niet te missen

Of je nu een architectuurliefhebber, een liefhebber van natuurlijke materialen of gewoon nieuwsgierig bent, een bezoek aan dit huis is een verrijkende ervaring. Stel je voor dat je tussen de houten planken wandelt, de geur van vers gezaagd hout inademt en het nauwgezette werk van onze arbeiders bekijkt tijdens je bezoek. Je kunt de verschillende stadia in het houtskeletbouwproces bekijken. Zo kun je de kwaliteiten van dit natuurlijke en hernieuwbare materiaal waarderen. Je kunt al je vragen stellen aan de vakmensen die tijdens je bezoek op de bouwplaats zijn. Dus waarom zou je nu geen bezoek plannen?

Opgelet

.

Inschrijvingsprocedure

.

Activiteiten

Een houtskeletwoning bezoeken is een unieke kans om de vakkennis van Schrijnwerkerij Maquet te ontdekken. Het project zal fans van eenvoud en energie-efficiëntie aanspreken. Natuurlijke cellulose-isolatie, een hoogwaardige luchtdichtheid, een houtkachel en een ventilatiesysteem met dubbele luchtstroom zijn alles wat je nodig hebt om dit huis comfortabel en aangenaam om in te wonen te maken. De glaspartijen (met driedubbele beglazing) ingewerkt in aluminium kozijnen die in België gemaakt zijn, worden beschermd tegen de zon door verstelbare zonwering. Ons team staat klaar om je te begeleiden, te adviseren en al je vragen over je projecten te beantwoorden.

Andere activiteiten

.

Praktische info