Hof ter Dorpe

Dorp 21, 2360 Oud-Turnhout
Energiezuining wonen

In het centrum van Oud-Turnhout voorzien we een nieuwe duurzame woonwijk met een mix van appartementen en huizen met centraal een groen woonerf die de verbinding maakt tussen het dorpsplein en de achterliggende wijk. Hof ter Dorpe is volledig gehuld in het groen, maar bevindt zich tegelijk ook midden in de levendige dorpskern aan een gezellig plein. De toekomstige bewoners zullen door de slimme architectuur kunnen genieten van een royale lichtinval.

Van :

Bezienswaardigheid

Benieuwd hoe we erin slagen om een groene oase te creëren midden in de gemeente? Laat je verrassen door de aangename appartementen en huizen op de site. We voorzien een mooie wandeling door heel het project. Je ontdekt bovendien hoe we er dankzij ondiepe geothermie in slagen alle gebouwen op de site duurzaam te verwarmen en te koelen.

Niet te missen

Duurzaamheid is de toekomst en dat kan je hier vanop de eerste rij ontdekken. Ooit al een geothermische energiecentrale gezien? Nee? Dan is dit je kans! Ook het potentieel van het groene woonerf kan je nu al ontdekken. Kortom, een bezoek waard!

Praktische info