Laatste rechte lijn richting Open Wervendag is ingezet

28 april 2023

Nog minder dan zeven dagen scheiden ons van Open Wervendag, het event komt dus razendsnel dichterbij. Dat wordt ook stilaan zichtbaar in het straatbeeld. Verschillende deelnemers hebben hun werfsignalisatie al aangebracht en hun werf opgetuigd met de Open Wervendag-vlaggen. Andere aannemers leggen momenteel de laatste hand aan de voorbereidingen. Werven worden opgeruimd, wandelpaden geveegd en de pijlen om de bezoekers rond te leiden, worden opgehangen.

Zwembad lokeren DSC09922

Zwembad Lokeren

Delens2

Erfgoedsite Vandeuren

We tikken momenteel af op 97 deelnemende werven over heel België. En dat mag je letterlijk nemen! Van de zeedijk tot in de provincie Luxemburg, overal in ons land tonen aannemers wat de bouw anno 2023 in petto heeft. Van gigantische infrastructuurwerken tot klassieke gezinswoningen. Van geavanceerde hoogtechnologische projecten tot traditionele houtbouwtechnieken… Je kan tijdens Open Wervendag een brede waaier aan werven ontdekken en zelf ondervinden hoe divers de bouwsector is.

Ook als bezoeker kan je je best voorbereiden op Open Wervendag. Via onze interactieve kaart vind je makkelijk welke werven er bij jou in de buurt te bezichtigen zijn. Op de overzichtspagina van alle werven kan je de werven ook filteren per provincie, of per thema. Stippel dus zeker vooraf je route uit!