nl | fr

Energiezuinige nieuwbouwresidentie "De Proft"

Bloklaan 6-8, 1730 ASSE
Energiezuining wonen

DE PROFT: LEVEN IN HET BRUISENDE HART VAN ASSE! Duurzaam wonen aan de rand van Brussel? Het kan! Project DE PROFT is gelegen in het centrum van de gemeente Asse en bestaat uit 10 appartementen. Het uitgangspunt voor het project is een stijlvolle en hedendaagse architectuur, die focust op kwalitatief wonen met veel aandacht voor lichtinval en wooncomfort. Autostaanplaatsen en privatieve bergingen kunnen vrijblijvend aangekocht worden. Op het gelijkvloers bevindt zich ook een ruime handelsruimte. Het gebruik van maximaal duurzame en energie-efficiënte materialen, maken van het woonproject een totaal plaatje. Deze appartementen zullen klaar zijn voor de toekomst. Elk appartement is voorzien van privatieve zonnepanelen, een warmtepomp, hoogrendementsglas en vloerverwarming. Deze appartementen worden tot in de puntjes uitgerust om de klant een maximaal wooncomfort te garanderen. Wij garanderen een zeer ruime keuze in afwerkingsmaterialen en denken samen met u na over de ideale indeling van uw droomappartement. DUURZAAM BOUWEN AAN JOUW TOEKOMST! Wie duurzaam bouwt, houdt maximaal rekening met het milieu. Daarvan pluk je niet alleen de vruchten door een lagere energiefactuur, je draagt ook je steentje bij aan een duurzamer klimaat. Bovendien behoudt je woning zijn waarde en kan je genieten van groene leningen om duurzame projecten te stimuleren. Wat kunnen we jou bieden? • E-peil van E20 of lager • Hernieuwbare energie • Geen fossiele brandstoffen • Een zeer lage energiefactuur • Een beter comfor door minder warmteverlies

Van :

Bezienswaardigheid

Tijdens Open Wervendag zetten we onze werf "De Proft" in ASSE in de kijker. Residentie De Proft, gelegen in het hartje van ASSE bestaat uit één gelijkvloerse handelsruimte, 10 appartementen en 10 gelijkvloerse parkeerplaatsen. Bezoekers kunnen rondlopen op de werf en ter plaatse vragen stellen aan het BATO team.

Niet te missen

U krijgt de kans om te zien hoe een werf én misschien wel uw toekomstig appartement eruitziet. Hoe verschillende materialen en gereedschappen worden gebruikt, en hoe het bouwproces verloopt. Dit kan vooral interessant zijn voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw thuis, geïnteresseerd zijn in de bouwsector of mensen die overwegen om ons team te versterken. Tijdens Open Wervendag heeft u de kans om het BATO team te ontmoeten en vragen te stellen. Dit kan een geweldige kans zijn om meer te weten te komen over de verschillende aspecten van de bouwsector en om inzicht te krijgen in de carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf. De bouwsector is voortdurend in ontwikkeling en er worden voortdurend nieuwe technologieën en innovaties geïntroduceerd. Door onze werf te bezoeken, kunt u de nieuwste technologieën en innovaties in actie zien en meer te weten komen over hoe deze technologieën de bouwsector veranderen. Hierdoor kunt u ook meer te weten komen over de impact van de bouwsector op het milieu en de maatschappij. Dit kan u helpen om meer bewust te worden van de uitdagingen waarmee de bouwsector te maken heeft. Kortom, een bezoek aan onze werf is een unieke en leerzame ervaring!

Praktische info

  • Bloklaan 6-8, 1730 ASSE
  • Op de hoek van de Bloklaan ( ziekenhuis) en de Nieuwstraat in centrum ASSE.
  • Routebeschrijving

Werven in de buurt