nl | fr

Atelier Skilpod

Acaciastraat 17, 2440 Geel
Energiezuining wonen

We verwelkomen je in ons atelier in Geel waar onze prefab, modulaire woningen gebouwd worden. Geen traditionele werf dus, wel een blik achter de schermen van ons uniek bouwproces.

Van :

Bezienswaardigheid

Een begeleide rondleiding doorheen ons atelier laat je zien hoe we onze huizen bouwen: van balk tot volledig afgewerkte woning. Onze Skilpod-experts geven je meer uitleg bij elke stap in ons uniek bouwproces. Voor of na de rondleiding heb je de kans om kort je vragen te stellen aan één van onze experts of een latere afspraak in te plannen.

Niet te missen

Onze Skilpods worden binnen, in ons atelier, gebouwd. Waar al het nodige altijd vlakbij is, en de werkomstandigheden optimaal zijn. Het bouwprocess is een perfect georchestreerde dans tussen ervaren vakmannen en machines die tot op de millimeter precies werken. En dat is impressionant om te zien!

Inschrijvingsprocedure

Om de stroom van bezoekers in goede banen te leiden zijn beide locaties enkel te bezoeken na inschrijving. Dat kan via onze website: https://skilpod.com/nl/open-wervendag-2024. Per gezin hoef je maar 1 slot te boeken, ook als je met meerdere personen komt.

Activiteiten

Skilpod is op een missie om de bouwwereld op zijn kop te zetten. We leggen ons niet neer bij hoe het altijd al geweest is. We geloven dat een eigen woning bouwen anders kan. Zonder stress en gedoe, op een slimmere manier. We streven naar een wereld waarin een eigen huis niet weggelegd is voor de happy few, maar iedereen toegang heeft tot een stijlvolle en degelijke thuis. Zonder compromissen op vlak van prijs, kwaliteit of duurzaamheid.

Praktische info

  • Acaciastraat 17, 2440 Geel
  • Vooraf inschrijven is verplicht
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Parking beschikbaar
  • Routebeschrijving

Werven in de buurt

Grote werken/infrastructuur
Virtuele werf