nl | fr

Belrio" Energiezuinige nieuwbouwresidentie"

Rijselstraat 18, 8930 Menen
Energiezuining wonen

Binnenkort verrijzen er 13 gloednieuwe appartementen en 4 handelsruimtes aan de Rijselstraat in Menen. In de Kerkstraat worden 3 nieuwe gezinswoningen gerealiseerd. Dit architecturaal hoogstaand project bevindt zich op slechts enkele meters afstand van de Grote Markt. Deze unieke woon- en winkellocatie biedt niet alleen een geweldige centrale ligging, maar ook tal van andere voorzieningen die uw wooncomfort naar een hoger niveau tillen. Belrio is een toekomstgericht nieuwbouwproject die voorzien is in de noden en normen voor energie-efficiënt en duurzaam wonen – op korte en lange termijn.

Van :

Bezienswaardigheid

De bouw van een kelder -2 doen we niet elke dag. Een unieke kans om de bouwconstructie in volle opbouw van dichtbij te komen bekijken. U krijgt de kans om te zien hoe een kelder van 2 niveaus onder de grond tot stand komt. Met behulp van imposante machines en de nieuwste technieken.

Niet te missen

Ben je een bouw-enthousiasteling die hunkert naar nieuwe inzichten of iemand die overweegt deel uit te maken van ons dynamisch team? Of je bent op zoek naar een nieuwbouw appartement? Er is voor iedereen iets boeiends te ontdekken op onze Open Wervendag. Corpuss nodigt u graag uit op de bouwwerf om de nieuwe appartementen, woningen en handelsruimtes te komen ontdekken. Wil je weten hoe uw toekomstig appartement eruit zal zien? We maken graag tijd voor u. U zult de plannen kunnen inkijken en de mogelijkheid hebben om vragen te stellen. Tot dan.

Opgelet

We raden aan stevig schoeisel te dragen dat bestand is tegen vuil.

Praktische info

  • Rijselstraat 18, 8930 Menen
  • Huisdieren toegelaten
  • Aangepast schoeisel
  • Routebeschrijving