nl | fr

Project W.E.S.T. te Roeselare

Kruising Diksmuidsesteenweg – Westlaan zn, 8800 Roeselare
Energiezuining wonen

Dit mooie nieuwbouwproject ligt aan de rand van het centrum, net binnen de kleine ring. Er is keuze tussen appartementen, woningen én penthouses van verschillende groottes, dus je vindt er zonder twijfel een woonst die bij je past. De groene invulling van dit project - met bomen, gras, water en speeltuigen in hout - geeft een gevoel van ruimte. w.e.s.t. biedt jou een aantrekkelijke groene omgeving vlak bij het centrum: dat is pas woonkwaliteit!

Van :

Bezienswaardigheid

Kom het leven in w.e.s.t ontdekken in ons gloednieuw kijkappartement. Ervaar de hoogwaardige materialen en het optimale wooncomfort. Neem een kijkje in de plannen en prijzen van de nieuwe tweede fase!

Niet te missen

Altijd al willen weten hoe een nieuwbouwproject tot stand komt? Laat je verrassen door een unieke ervaring in w.e.s.t in Roeselare. Ontdek de werf en zie met je eigen ogen hoe jouw toekomstige thuis stap voor stap vorm krijgt. Maak kennis met de fascinerende technieken, innovatieve materialen en duurzame oplossingen die we gebruiken om moderne comfortabele woningen te bouwen.

Andere activiteiten

Bezoek aan het kijkappartement

Praktische info