nl | fr

NAC Brecht

Mudaeusstraat 2, 2960 Brecht
Kantoren/openbare gebouwen

Het nieuwe administratieve centrum aan de Mudaeusstraat in het Gemeentepark is een parel die nog onontdekt is. Dit project, onder leiding van de Gemeente Brecht, is tot stand gekomen dankzij de toewijding van Aannemer Van Roey, de expertise van architectenbureau Met Zicht Op Zee en het ingenieurscollectief Arcade Groep. Het resultaat? Een gebouw dat symbool staat voor meesterschap in architectuur en constructie.

Van :

Bezienswaardigheid

Een gebouw dat bovendien zal uitblinken in duurzaamheid en flexibiliteit. De flexibele binnenwanden in grote ruimtes maken toekomstige herindelingen mogelijk zonder structurele aanpassingen. Innovatieve koude-warmteopslag (KWO) en zonnepanelen zorgen voor een efficiënte temperatuurregeling en zelfvoorzienende energie.

Niet te missen

De verlichting is gekoppeld aan aanwezigheidsdetectie en daglichtafhankelijkheid, wat energie bespaart. Een groendak verbetert de isolatie en biodiversiteit, terwijl witte daken, zonwerende beglazing en knikarmschermen zonlicht filteren. Dit vermindert de behoefte aan airconditioning. Kortom, dit project toont een diepgewortelde toewijding aan een duurzame toekomst met minimale ecologische voetafdruk. Ook de omgeving wordt onder handen genomen. Er komt een vernieuwde parking, meer groen, en een ontharde Mudaeusstraat die een prachtige groene verbinding creëert met het Gemeentepark en de tuin van de kinderopvang. Het lokale bestuur voorziet ook een ruime fietsenstalling en zitbanken waar je kunt pauzeren terwijl de kinderen zich vermaken op het speeltoestel. Mis deze kans niet om meer te leren over hoe we werken aan een meer duurzame en toegankelijke toekomst voor iedereen in Brecht. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Opgelet

Let op: tijdens de open wervendag is het helaas niet mogelijk om de site te betreden met een buggy of rolstoel.

Praktische info

Werven in de buurt