nl | fr

Gemeenschapscentrum Stekene

Polenlaan 10, 9190 Stekene
Renovatie/restauratie

In Stekene zijn we hoofdaannemer van een prachtig D&B project. We bouwen er een multicultureel complex die een bibliotheek, polyvalente ruimte, kantoorruimte, foyer en een leescafé & -tuin bevat. Ontdek als bewoner of toekomstige gebruiker dit cultuurcentrum in opbouw, geselecteerd door Furnibo. Kom langs en ervaar de vooruitgang van dichtbij. We zetten in op duurzaamheid met geothermie en groene technologieën zoals zonnepanelen en warmtepompen, voor een milieuvriendelijke energievoorziening.

Van :

Bezienswaardigheid

Stap binnen en ontdek de veelzijdigheid van onze ruimtes. Van de adembenemende bibliotheek, bestaande uit 2 open verdiepingen, tot de indrukwekkende evenementenhal en toneelruimte, er valt zoveel te ontdekken. Bewonder de slimme opbouw van verschillende lagen die de akoestiek versterken en zorgen voor een optimale geluidservaring. We nodigen je uit voor een rondleiding door de diverse zalen en bezoekersontvangstruimtes, waar elk detail is ontworpen om een unieke culturele beleving te garanderen.

Niet te missen

Nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurt? Dit is je kans om het gebouw in zijn ruwe staat te zien. Kom langs en laat je inspireren door onze innovatieve architectuur en veelbelovende toekomst als centrum van creativiteit en kunst. Ons bouwteam verwelkomt je graag met praktische tips en informatie omtrent de bouw van dit centrum.

Praktische info

Werven in de buurt

Kantoren/openbare gebouwen