nl | fr

Ballodroom te Tollembeek

Hernestraat 17, 1570 Tollembeek
Energiezuining wonen

In het landelijke Tollembeek, deelgemeente van Galmaarden, stelt Unicas U “Ballodroom” voor. Dat zijn 18 moderne en comfortabele appartementen met twee of drie slaapkamers. Het gebouw nestelt zich in de rustige dorpskern van Tollembeek, maar beschikt niettemin over ruime parkeergelegenheid en een oninneembaar zicht op een met volwassen fruitbomen bezaaide boomgaard. Unicas brengt met Residentie “Ballodroom” een hommage aan het centrum van de kaatssport, dat Tollembeek ooit was.

Van :

Bezienswaardigheid

Tijdens Open Wervendag heb je de mogelijkheid om ons project als werf, heden ruwbouw onder dak, bestaande uit 18 appartementen en 1 commerciële ruimte te ontdekken. Hoe een bouwproces verloopt en wat de bouwsector jou te bieden heeft. Zowel als sector voor jouw loopbaan of als mogelijke koper binnen Ballodroom.

Niet te missen

Wanneer je interesse hebt in de bouwsector of nieuwbouw in het algemeen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zowel onze bouwadviseurs als onze werfleiders staan jou graag te woord om al jouw vragen over een loopbaan, een bouwtraject of een nieuwbouwproject te beantwoorden. We kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten!

Activiteiten

Ontdek, samen met een werfleider en een bouwadviseur, onze werf te Tollembeek, genaamd Ballodroom. De status van deze werf is ruwbouw onder dak en er zullen verschillende entiteiten te bezoeken zijn.

Praktische info

  • Hernestraat 17, 1570 Tollembeek
  • Aangepast schoeisel
  • Parking beschikbaar
  • Routebeschrijving

Werven in de buurt