nl | fr

Energiezuinige eengezinswoning in massief hout

Krombrugge 5, 9820 Merelbeke

Deze stijlvolle woning met een moderne minimalistische architectuur is opgebouwd met ons innovatief massief houtbouwsysteem. De ruwbouwconstructie wordt uitgevoerd met MASSIEVE Technische Houtpanelen. Door het houtgebruik van duurzaam beheerde bossen zorgen wij voor een CO2-negatieve bouwmethode. Vloerverwarming op beide verdiepen met warmtepomp, type D ventilatie, PV-panelen, domotica, perfect geïsoleerde en luchtdichte bouwschil,… Deze woning heeft het allemaal en is klaar voor de toekomst!

Van :

Bezienswaardigheid

De woning is momenteel in opbouw en als bezoeker zal u de kwalitatieve uitvoering van een massieve houtbouw kunnen zien. Uitsparingen van technische leidingen in de muren en gewelven zijn reeds op voorhand voorzien zodat de plaatsing van de technieken uitermate makkelijk en snel uitgevoerd kan worden. De woning zal nog niet volledig afgewerkt zijn zodat de structuur en de opbouw van een woning in massief technisch hout nog goed te zien zal zijn.

Niet te missen

Het is een unieke gelegenheid om een blik achter de schermen te werpen van een nieuwbouwwoning in Massief Technisch Hout en hoe wij op op een snelle, efficiënte en ecologische manier bouwen (rekening houdend met de klimaatdoelstellingen en de EPB-eisen). Laat je inspireren voor je toekomstig bouwproject en beleef hoe we inzetten op duurzame kwaliteitsmaterialen en hernieuwbare energiebronnen die garant staan voor maximaal wooncomfort, een gezond binnen klimaat én een lage energiebehoefte

Praktische info

Werven in de buurt