nl | fr

CIRCL-woning in Nijlen

Bovenstraat 39, 2560 Nijlen
Energiezuining wonen

Kom langs op de Openwervendag en krijg een blik achter de schermen hoe CIRCL een woning bouwt. Ontdek hieronder meer over CIRCl en wat je kan verwachten op deze openwervendag! Hopelijk tot dan!

Van :

Bezienswaardigheid

Een vrij bezoek aan onze nieuwe CIRCL-woning waar je meer uitleg zult krijgen over onze unieke manier van bouwen en hoe we kwaliteit combineren met snelheid en flexibiliteit. Stel al je vragen aan één van onze CIRCL-experts samen met een lekker hapje en drankje.

Niet te missen

CIRCL heeft, als onderdeel van de Groep Vanhout, als missie om de bouwsector duurzamer te maken. Zo is er samen met de KU Leuven een bouwtechniek ontwikkelt waardoor we op een flexibele, duurzame én circulaire manier woningen kunnen bouwen op minder dan 8 weken tijd. Hoe we dit doen? Ontdek het op onze CIRCL-werf!

Opgelet

CIRCL is een dochteronderneming binnen de Groep Vanhout (een gerenommeerde en gediversifieerde bouwgroep dat al 95 jaar bestaat) en de BESIX Group (de grootste bouwgroep van België dat al 115 jaar bestaat).

Inschrijvingsprocedure

Inschrijven is niet nodig voor deze openwervendag! Kom gewoon langs en sluit aan bij een rondleiding die gaat starten. Om de 15min start er een rondleiding en tijdens het wachten krijg je een hapje en een drankje

Activiteiten

Krijg een blik achter de schermen en stel al je vragen aan een CIRCL-expert! De werf is open en toegankelijk voor een vrije rondleiding. Zo kan je het unieke bouwproces van CIRCL ontdekken en eventueel vragen stellen.

Praktische info