Bouw van het Daikin Research & Development Center met bezoek aan de testkamers

Technologiepark 116, 9052 Zwijnaarde
Innovatieve technieken

Het project Daikin Research & Development Center bestaat uit twee delen: test faciliteiten en kantoorruimte. De EMC-kamers en testruimtes met een opp. van 12.000 m², verspreid over 6 verdiepingen, zullen wereldwijd tot de meest geavanceerde in hun soort behoren. De kantoorruimte zal 13.000 m² beslaan, verdeeld over 14 verdiepingen met 2 ondergrondse parkeerniveaus. De nieuwbouw wordt opgetrokken volgens de meest vooruitstrevende energie-efficiënte normen, waaronder nZEB en BREAAM Excellent certificaat.

Van :

Bezienswaardigheid

De betonstructuur is in aanbouw. De 2 ondergrondse parkingverdiepingen zijn voltooid. De 4e verdieping kantoor en 2e verdieping test gebouw zijn in volle montage. Een begeleide rondgang brengt u naar de 3e verdieping kantoor, waar u een zicht hebt op Stad Gent en het Technologiepark. We keren terug naar de werfkantoren via het test gebouw en de inrit van de ondergrondse parking. Dronebeelden van de al uitgevoerde werken en een 3D film van het project sluiten uw bezoek af.

Niet te missen

Bent u geïnteresseerd in een bouwwerf waar prefab structuur en betonafwerking in uitvoering is en de waterkerende stalen damwanden verwijderd worden? Wilt u weten hoe en welke werken er al uitgevoerd zijn en bent u nieuwsgierig naar het eindresultaat opgemaakt in Virtual Reality? Kom dan zeker langs. Daikin Europe NV zal er ook zijn om meer uitleg te geven over hun toekomstige Research&Development activiteiten.

Opgelet

De werf bevindt zich op UGent Campus Ardoyen. Om de ingang te bereiken neemt u de rotonde N60 waarbij u de slagbomen voorbijrijdt. Met de auto hou je rechts aan op het rondpunt en volg de richtingaanwijzers. Met de fiets hou je links aan op het rondpunt waarna het project Daikin op uw linkerzijde verschijnt. Er is autoparking voorzien voor de werf en in het Indigo parkeergebouw Tech lane.

Activiteiten

DAIKIN zal aanwezig zijn om jullie, exclusief voor de gelegenheid, een inkijk te geven in de testkamers. Ervaar tijdens je bezoek welke tests DAIKIN toestellen ondergaan om een maximale kwaliteit te garanderen in extreme omstandigheden. De DAIKIN ingenieurs zijn aanwezig voor een woordje uitleg. Tijdens een drankje, kan je met DAIKIN collega’s praten over de diverse job kansen bij DAIKIN. De AR technologie in onze jobbooth bezorgt je een niet te missen DAIKINervaring. Careers - Daikin EMEA

Andere activiteiten

Deze werf wordt één van de meest innovatieve Research & Development Centers in Europa. Dit is een logische stap voor DAIKIN als marktleider en innovator in de wereld van warmtepompen. DAIKIN zal aanwezig zijn om technische uitleg te geven over de toekomstige R&D-activiteiten.

Praktische info

  • Technologiepark 116, 9052 Zwijnaarde
  • Naastliggende gebouw AA-Tower - Technologiepark nr. 122
  • Huisdieren toegelaten
  • Aangepast schoeisel
  • Parking beschikbaar
  • Grote hoogtes
  • Routebeschrijving
Vraag meer informatie