Fietstunnel, Kaprijke

Vaartstraat 41, 9970 Kaprijke
Grote werken/infrastructuur

Ontdek de fietstunnel in Kaprijke, een cruciaal project dat de veiligheid en mobiliteit van fietsers verbetert. Bewonder de innovatieve aanpak en duurzame oplossingen toegepast door de #constructivepeople van Artes Group. Een essentiële infrastructuur voor de gemeenschap, die de veilige doorgang voor fietsers bevordert en de lokale mobiliteit versterkt.

Van :

Bezienswaardigheid

Bezoekers krijgen de kans om een duik te nemen onder de grond en te zien hoe de fietstunnel onder de drukke autoweg wordt aangelegd. Er wordt informatie gegeven over de werkzaamheden via infoborden en gidsen langs het parcours.

Niet te missen

Bezoek de werf van de fietstunnel in Kaprijke tijdens de Open Wervendag om getuige te zijn van de transformatie van de infrastructuur die de mobiliteit en veiligheid van fietsers zal verbeteren. Ontdek de innovatieve technieken en duurzame oplossingen die worden toegepast door de #constructivepeople van Artes Group. Leer meer over het belang van dit project voor de gemeenschap en laat je inspireren door de vooruitgang van de bouwwerkzaamheden!

Opgelet

Kom met de fiets! Kom je toch met de wagen? Er is parkeermogelijkheid in de omgeving van het Plein in Kaprijke (rondom, Paardenmarkt en Voorstraat). De shuttle brengt je vanaf het Plein naar de werf.

Inschrijvingsprocedure

www.kaprijke.be/Inschrijving-Open-Wervendag-2024

Activiteiten

Loop onder de drukke E34 en zie met eigen ogen hoe een tunnel onder een bestaande autoweg wordt gebouwd. Volg de rondleiding en ontdek wat er allemaal bij komt kijken bij de uitbouw van fietsveiligheid in onze gemeente. Nadien kan de dorst gelest worden met een drankje en een versnapering.

Praktische info

  • Vaartstraat 41, 9970 Kaprijke
  • Bouwplaats Kruispunt F423/N49, Kaprijke
  • Routebeschrijving