Knesselare: Kloosterdomein

Kloosterstraat 77, 9910 Aalter
Renovatie/restauratie

AB-Eiffage bouwt een nieuw ontmoetingscentrum in Knesselare waarbij het voormalige klooster wordt vervangen door een nieuwbouw en de kapel behouden blijft als herinnering aan het verleden. Dit project brengt meerdere activiteiten samen. Zo biedt het ruimte voor o.a. muzieklokalen, een buitenschoolse kinderopvang, een bibliotheek en verschillende evenementen. Het veelzijdige centrum wordt een duurzaam, technisch en maximaal energieneutraal project dat voorzien is van de nieuwste technieken.

Van :

Bezienswaardigheid

Tijdens het bezoek aan onze werf zal je het toekomstige Multicultureel Centrum van Knesselare in een verre afwerkingsfase kunnen ontdekken. Zo zijn de vloeren reeds uitgevoerd en de schilderwerken en plaatsing van deuren en meubels grotendeels afgerond. Ook de plaatsing van de technieken zal zich in een eindfase bevinden. Buiten zal de gevel van het gebouw volledig afgewerkt zijn en de buitenaanleg van het gebouw net begonnen zijn.

Niet te missen

Als je langskomt krijg je eerst en vooral de unieke kans om onze werf van dichtbij te ontdekken. Daarnaast zal je, omdat we bij dit project in de afwerkingsfase zitten, als eerste een beeld krijgen van hoe dit gebouw er in gebruik zal uitzien. Bovendien staan onze AB'ers die dag klaar om jou te begeleiden, vragen te beantwoorden en samen een drankje te drinken met zicht op dit knappe project.

Opgelet

Het gelijkvloers zal volledig beschikbaar zijn voor rolstoelen en buggy's, maar verdieping 1 niet.

Praktische info

  • Kloosterstraat 77, 9910 Aalter
  • Huisdieren toegelaten
  • Parking beschikbaar
  • Routebeschrijving