nl | fr

Achterolmen - Cultuurcentrum en bibliotheek

Van Eycklaan 72, 3680 Maaseik
Renovatie/restauratie

Ontdek de transformatie van CC Achterolmen tijdens Open Wervendag. Stap binnen in de toekomst van dit prominent gebouw uit de jaren '70. Ervaar hoe de renovatie eenheid creëert en diverse functies naadloos in elkaar laat overvloeien. Ontdek de nieuwe bibliotheek, de gemeenschappelijke inkomhal en het open atrium dat beide afdelingen verbindt. Beleef de vernieuwing en laat je inspireren door de mogelijkheden van dit culturele hart. Kom langs en ontdek de toekomst van CC Achterolmen!

Van :

Bezienswaardigheid

We nodigen je uit om een kijkje te nemen achter de schermen van onze werf. Ontdek hoe onze ruwbouwafdeling te werk gaat en krijg een exclusief inzicht in de plaatsing van ons hoogwaardige schrijnwerk. Ervaar het vakmanschap en de precisie die bij elk aspect van het bouwproces komen kijken. Mis deze unieke kans niet om de werking van onze werf van dichtbij te zien!

Niet te missen

Onze ruwbouwafdeling en schrijnwerkerij bundelen hun krachten om dit project tot leven te brengen en tonen je graag hun vakmanschap. Verken de nieuwe bibliotheek, bewonder de gemeenschappelijke inkomhal en laat je verrassen door het open atrium. Laat je inspireren door de vernieuwing en ontdek de ongekende mogelijkheden van dit culturele hart. Mis deze unieke kans niet en beleef de toekomst van CC Achterolmen!

Praktische info

Werven in de buurt