nl | fr

Horecazaak in Middelkerke

Oostendelaan 200, 8430 Middelkerke
Energiezuining wonen

Op deze plaats bouwen we een ruime horecazaak met op de verdieping prive-vertrekken voor het personeel. Uiteraard zorgt een horecaproject voor extra uitdagingen : extra sanitair voor een professionele keuken en bar, ruimte voor een koelcel … maar uiteraard ook bouwtechnisch dient aan andere normen voldaan te worden, zoals extra brandveiligheid, ventilatie enz. Dit alles wordt gecombineerd in een aangename ruimte, afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Van :

Bezienswaardigheid

Dit project maakt gebruik van de nieuwste technieken : zonnewerende beglazing, vloerverwarming, ventilatie D … Dit alles wordt aangestuurd door een warmtepomp met PV-panelen, waardoor het verbruik tot een minimum beperkt kan worden. Wie droomt tegenwoordig niet van een lage energiefactuur…

Niet te missen

Hoewel het hier over een horecazaak gaat, is deze werf zeker een referentie voor de bouw van woningen in houtskeletbouw. Los van de extra voorzieningen die voor een horecazaak moeten voorzien worden, werd in dit project gekozen voor een afwerking evenwaardig aan die van de woningbouw. Kom dus zeker de sfeer ervaren van een houtskeletbouwproject.

Praktische info

Werven in de buurt

Grote werken/infrastructuur